sâmbătă, 13 decembrie 2008

Sonim XP1 - Testat pentru Prima Data in Romania


Iata ca se intampla si la noi. Dupa ce am vazut zeci de filmulete filmate in mai toate tarile din Europa de Vest, iata ca Sonim XP1 a fost testat oficial si in Romania. Si aceasta datorita echipei de la www.hit.ro - site specializat in testarea produselor IT, telecom, gadgeturi si aparate foto.

Telefonul a fost prezentat oficial in emisiunea hit-tv din 30 Noiembrie. SonimXP1 a fost descris, analizat si cel mai interesant, testat pentru prima data in Romania. SonimXP1 a demonstrat in fata participantilor ca este intr-adevar cel mai tare telefon din lume in urma testelor la care a fost supus: a suportat fara nici o problema greutatea de peste o tona si jumatate a unui autoturism, a fost aruncat de mai multe ori pe scari de la etaj si a fost udat bine pe toate partile. Toate aceste fara a lasa pe caracasa sau ecranul telefonului vreun semn vizibil. La testul cu masina a fost folosit si un telefon martor care a rezistat slab doar unei singure treceri rapide cu masina; la urmatoarea a fost complet distrus.

Felicitari celor de la http://www.hit.ro/ pentru premiera realizata ca si pentru deschiderea aratata spre nou!

Va invit sa urmariti mai jos filmul emisiunii hit-tv in care este prezentat in premiera pentru Romania si Sonim XP1 - cel mai rezistent telefon mobil din lume:

http://www.hit.ro/hit-tv/free-zone-it--30-nov-2008

Niciun comentariu: