luni, 8 decembrie 2008

Sonim XP1 - Atestat Cel Mai Rezistent Telefon Mobil din Lume

Daca pana acum producatorii si fanii SonimXP1 sustineau faptul ca mobilul este cel mai tare telefon construit vreodata, bazandu-se pe rezultatele diverselor experimente care mai de care mai ciudate, unele care ar fi scos din uz orice telefon obisnuit, iata ca a venit si atestarea oficiala. Astfel ca "subiectivismul" fanilor a gasit sustinere in confirmarea din partea institutiei care certifica statutul de "cel mai cel" in cele mai diverse domenii de activitate. Ati ghicit: este vorba despre Guiness Book of World Records.

Ziarul londonez Metro a relatat despre testele la care a fost supus Sonim XP1 in fata reprezentantilor Guiness: telefonul a fost aruncat dintr-o cupa de excavator de la diverse inaltimi, pana s-a ajuns la inaltimea de 3,25 metri. Conditiile de omologare a rezultatelor testelor stabilite de catre arbitrii au fost de asemenea dure:
- telefonul nu trebuia sa prezinte decat urme superficiale in urma impactului cu solul;
- telefonul trebuia sa fie complet operational dupa teste;
- ecranul telefonului trebuia sa nu prezinte urme de fisuri.
Sonim XP1 a trecut cu usurinta peste aceste probe, obtinand titulatura de "World's Toughest Phone".

Interesant este ca, inainte de aceste teste, chiar in locatia respectica, rezistenta telefonului a mai fost probata prin diverse alte incercari: a fost calcat de vehicule industriale, introdus intr-un malaxor de ciment si a fost tinut in dreptul jetului de apa al unui furtun industrial.

Certificarea Guiness a dat startul intrecerii pentru titilul de de "Cel Mai Dur Telefon Mobil din Lume". Ramane de vazut cand se va inregista urmatorul record si ce telefon mobil va fi urmatorul protagonist: noua generatie Sonim care va incerca recorduri mai mari sau vreun alt telefon care va ridica manusa.





Niciun comentariu: